Werken bij VVOB vzw

Werken bij VVOB vzw

Werken bij VVOB vzw betekent werken in een boeiende en afwisselende omgeving waar je jezelf kan ontplooien en waarin samenwerking centraal staat. VVOB’ers zijn gedreven en professionele mensen die vanuit een maatschappelijke betrokkenheid meebouwen aan een solidaire toekomst, zowel in het Noorden als het Zuiden.

Je kan werken op het hoofdkantoor, als programme manager of als adviseur in een programma. Allemaal trachten we het verschil te maken voor de mensen in het Zuiden.

Als adviseur in een programma

Samen met onze partners in het Zuiden sta je aan de basis van vernieuwende programma’s. VVOB zoekt regelmatig adviseurs met kennis van de onderwijs- of landbouwsector. Maar onze adviseurs zijn veel meer dan louter technische experten. VVOB’ers zijn bruggenbouwers, mensen die processen begeleiden en administratieve en managementvaardigheden hebben.

Op het hoofdkantoor of als programme manager op het terrein

Regelmatig werft VVOB vzw gemotiveerde en dynamische mensen aan voor haar hoofdkantoor of als programme manager voor één van haar programma’s in haar partnerlanden.

Lokale medewerkers

Voor informatie rond de aanwerving van lokaal personeel in de landen waar we werken, kan je terecht op de respectieve programmawebsites: