U bent hier

Hoe solliciteren

Onze vacatures publiceren we op deze website en op gespecialiseerde kanalen. Je kan je altijd inschrijven op onze verzendingslijst (zie de rechtermarge).

Om te solliciteren voor een functie, stuur je je kandidatuur naar:

Vlaamse Vereniging voor Technische Bijstand en Ontwikkelingssamenwerking vzw
Julien Dillensplein 1 bus 2A
1060 Brussel
info@vvob.be

Kandidaturen worden vergezeld van:

  • Een cv
  • Een motivatiebrief

Alle kandidaten krijgen een antwoord. De kandidaten die het best aan het gevraagde profiel beantwoorden, nodigen we uit om deel te nemen aan het vervolg van de selectieprocedure. De verdere procedure is afhankelijk van het soort functie waarop je solliciteert.

VVOB moedigt kandidaten aan om te solliciteren voor specifieke functies. Spontane kandidaturen vinden we altijd symphatiek maar doordat we erg specifieke vactures uitschrijven, kunnen we er echter verder geen gevolg aan geven.

Daarom raden we aan om onze vactures in de gaten te houden. De makkelijkste manier is door je e-mailadres toe te voegen aan onze verzendlijst. Dat kan via het formulier in de rechtermarge. Van zodra er een nieuwe vacature is, sturen we een melding naar de mensen in de lijst. Uitschrijven kan via een link onderaan elke e-mail die je via dit systeem van ons ontvangt.